Voedings

Pakketten

Pakketten

Kies uw pakket en bestel via

bestellen@voedingspakketten.nl

Dat komt goed uit!

Handig zo’n voedingspakket!


Niet iedereen heeft de tijd om de laatste acties uit de folders te halen en elke dag een lekkere maaltijd op tafel te toveren.


Onze voedingspakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten basisproducten waar je een hele week van kunt eten. Voor ieder wat wils. Voordelig, gevarieerd en gezond!


Kies je eigen voedselpakket uit! Kies tussen het budget of basispakket en bestel via bestellen@voedingspakketten.nl.


Met het budgetpakket heb je voor slechts 45,- een vol pakket met voordelige voeding.


www.voedingspakkettten.nl

PAKKETTENPakketten.html
HOME
BESTELLENBestellen.html
CONTACTContact.html

Over Voedingspakketten.nl


Voedingspakketten.nl zorgt ervoor dat je met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd.

Algemene voorwaarden


Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...

Crisispakketten


Lees hier het artikel Crisispakketten met Lauren Haenen over het voedselpakket van 20 euro in Metronieuws van 1 juni 2012. Lees het artikel!

Budgetpakket 45,- ppPakketten.html

In het basispakket zitten producten die je als basis kunt gebruiken voor je dagelijkse voeding. Vul het pakket aan met je eigen favoriete producten uit de supermarkt.

Bestel nu!mailto:bestellen@voedingspakketten.nl?subject=Basispakket%20bestellen,%20laat%20uw%20naam%20en%20contactgegevens%20achter%20en%20wij%20mailen%20u%20terug.
Bestel nu!mailto:bestellen@voedingspakketten.nl?subject=Budgetpakket%20bestellen,%20laat%20uw%20naam%20en%20contactgegevens%20achter%20en%20wij%20mailen%20u%20terug.
Basispakket 29,95 pp.Pakketten.html
Voedingspakketten.nl

HOME
PAKKETTEN
BESTELLEN
CONTACTVoedingspakketten_4.htmlPakketten.htmlBestellen.htmlContact.htmlshapeimage_23_link_0shapeimage_23_link_1shapeimage_23_link_2shapeimage_23_link_3