PAKKETTENPakketten_2.html
HOMEVoedingspakketten_4.html
BESTELLENBestellen.html
CONTACTContact.html

Voedings

Pakketten

Bestel nu!Bestellen.html
Abonnement?Bestellen.html

www.voedingspakkettten.nl

Voorbeeld van Seniorenpakket 


Met in dit voorbeeldpakket o.a. bami goreng, pasta met pesto, aardappelpuree, varkenslapjes, asperges, soep, rijst, ragout, gehaktballen, appels, brood, pennywafels, thee en yoghurtdrink. Let op! Er worden iedere week andere producten in dit pakket verwerkt.

Inhoud
In dit pakket zitten voordelige en eenvoudig te bereiden producten voor ontbijt, lunch en diner voor 7 dagen voor 1 persoon. De producten bestaan voornamelijk uit producten van huismerken en acties.

Ontbijt
Voor het ontbijt worden soms 1, maar meestal 2 keuzes geleverd. Denk bijvoorbeeld aan beschuit met hagelslag en brinta met melk. Een andere week kan dit knäckebröd met smeerkaas en ontbijtkoek met boter zijn. De producten wisselen iedere week, zodat je gevarieerd blijft eten. Door de twee keuzes zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt. Bij het ontbijt zit standaard genoeg thee voor een hele week.

Lunch
Voor de lunch geldt hetzelfde als voor het ontbijt. Er worden soms 1, maar meestal 2 keuzes geleverd. Sommige producten kunnen ook geruild worden met het ontbijt en andersom. 

Tussendoor
In de seniorenpakketten zit een snack, frisdrank en eventueel ander soort tussendoortjes. Dat ligt aan de acties van die week. Ook zit er standaard fruit voor elke dag in het pakket verwerkt.

Diner
Het seniorenpakket gaat voor een voedzame maar voordelige manier om de week door te komen. Een dag per week wordt er een maaltijdsoep gegeten. Ook is het mogelijk om van bepaalde maaltijden twee avonden te eten. Het diner bestaat uit pasta’s, rijst- en aardappelgerechten en bij iedere maaltijd zit groente. De meeste dagen zal er ook vlees of vis in het gerecht zitten, maar er wordt ook gebruik gemaakt van vegetarische gerechten met extra groenten of vleesvervangers. In sommige gevallen zit er ook een nagerecht of toetje in het pakket.

Let op!
We gaan er vanuit dat je zelf over een gasfornuis, keukengerei, water en specerijen beschikt.


Bestellen.html

Voedingspakketten.nl


HOME

PAKKETTEN

BESTELLEN

CONTACT

Over Voedingspakketten.nl


Voedingspakketten.nl zorgt ervoor dat je met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Meer...

Vragen


Bekijk hier een overzicht van de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag of antwoord er niet bij staan, stuur ons dan een bericht met uw vraag en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Meer...

Algemene voorwaarden


Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...

Bestel via 020 772 3118 of

bestellen@voedingspakketten.nl

Voor maar 35,- per persoon per week!
Bestel via 020 772 3118 of
bestellen@voedingspakketten.nlmailto:bestellen@voedingspakketten.nl?subject=Voedselpakket%20bestellenshapeimage_17_link_0