PAKKETTENPakketten.html
BESTELLENBestellen.html
CONTACTContact.html

Voedings

Pakketten

Bestel nu!Bestellen.html
Abonnement?Bestellen.html

www.voedingspakkettten.nl

Kant-en-KlaarpakketInhoud
In dit pakket zitten voordelige en snel te bereiden producten voor ontbijt, lunch en diner voor 7 dagen voor 1 persoon. De producten bestaan voornamelijk uit producten van huismerken en acties.

Ontbijt
Voor het ontbijt worden soms 1, maar meestal 2 keuzes geleverd. Denk bijvoorbeeld aan beschuit met hagelslag en brinta met melk. Een andere week kan dit knäckebröd met smeerkaas en ontbijtkoek met boter zijn. De producten wisselen iedere week, zodat je gevarieerd blijft eten. Door de twee keuzes zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt. Bij het ontbijt zit standaard genoeg thee voor een hele week.

Lunch
Voor de lunch geldt hetzelfde als voor het ontbijt. Er worden soms 1, maar meestal 2 keuzes geleverd. Sommige producten kunnen ook geruild worden met het ontbijt en andersom. 

Tussendoor
In de kant-en-klaarpakketten zit een snack, frisdrank en eventueel ander soort tussendoortjes. Dat ligt aan de acties van die week. Ook zit er standaard fruit voor elke dag in het pakket verwerkt.

Diner
Het kant-en-klaarpakket gaat voor een snelle en voordelige manier om de week door te komen. Het is mogelijk om van bepaalde maaltijden twee avonden te eten. Het diner bestaat uit makkelijk te bereiden pasta’s, rijst- en aardappelgerechten en bij iedere maaltijd zit groente. De meeste dagen zal er ook vlees of vis in het gerecht zitten, maar er wordt ook gebruik gemaakt van vegetarische gerechten met extra groenten of vleesvervangers. In sommige gevallen zit er ook een nagerecht of toetje in het pakket.

Let op!
We gaan er vanuit dat je zelf over een gasfornuis, keukengerei, water en specerijen beschikt.

Bestellen.html

Voedingspakketten.nl


HOME

PAKKETTEN

BESTELLEN

CONTACT

Over Voedingspakketten.nl


Voedingspakketten.nl zorgt ervoor dat je met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Meer...

Vragen


Bekijk hier een overzicht van de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag of antwoord er niet bij staan, stuur ons dan een bericht met uw vraag en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Meer...

Algemene voorwaarden


Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...

Bestel via 020 772 3118 of

bestellen@voedingspakketten.nl


Bevat:

Producten voor het ontbijt, lunch en diner die op basis van de bijgeleverde recepten binnen 15 tot 25 minuten te bereiden zijn.


Voor:

1 persoon voor 1 week.

Bestellen!mailto:bestellen@voedingspakketten.nl?subject=Kant-en-Klaarpakket%20bestellen,%20laat%20uw%20naam%20en%20contactgegevens%20achter%20en%20wij%20mailen%20u%20terug.

Voor slechts 45,-!


Bestel nu via 020 772 3118 of

bestellen@voedingspakketten.nl

HOMEVoedingspakketten.html