PAKKETTENPakketten_2.html
HOMEVoedingspakketten_4.html
BESTELLENBestellen.html
CONTACTContact.html

Voedings

Pakketten

Bestel nu!Bestellen.html
Abonnement?Bestellen.html

www.voedingspakkettten.nl

Voorbeeld van Dieetpakket 


Met in dit voorbeeldpakket o.a. volkoren graanontbijt, winterpeen, knäckebröd, couscous, champignons, Japanse nootjes, doperwten met wortels, muesli, soep, aubergine en yoghurtdrink. Let op! Er worden iedere week andere producten in dit pakket verwerkt. 

Inhoud
In dit pakket zitten koolhydraatarme en cholesterolverlagende dieetproducten voor ontbijt, lunch en diner voor 7 dagen voor 1 persoon. 

Ontbijt
Voor het ontbijt worden meestal 1, maar soms ook 2 keuzes geleverd. De producten wisselen iedere week, zodat je gevarieerd blijft eten. Bij het ontbijt zit standaard genoeg thee voor een hele week.

Lunch
Voor de lunch geldt hetzelfde als voor het ontbijt. Er worden meestal 1, maar soms ook 2 keuzes geleverd. Sommige producten kunnen ook geruild worden met het ontbijt en andersom. 

Tussendoor
In de dieetpakketten zit een verantwoorde snack en uiteraard zit er standaard fruit voor elke dag in het pakket verwerkt.

Diner
Het dieetpakket gaat voor een gezonde maar koolhydraatarme manier om de week door te komen. Het is mogelijk om van bepaalde maaltijden twee avonden te eten. De meeste dagen zal er ook vlees of vis in het gerecht zitten, maar er wordt ook gebruik gemaakt van vegetarische gerechten met extra groenten of vleesvervangers. 

Let op!
We gaan er vanuit dat je zelf over een gasfornuis, keukengerei, water en specerijen beschikt.Bestellen.html

Voedingspakketten.nl


HOME

PAKKETTEN

BESTELLEN

CONTACT

Over Voedingspakketten.nl


Voedingspakketten.nl zorgt ervoor dat je met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Meer...

Vragen


Bekijk hier een overzicht van de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag of antwoord er niet bij staan, stuur ons dan een bericht met uw vraag en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Meer...

Algemene voorwaarden


Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...

Bestel via 020 772 3118 of

bestellen@voedingspakketten.nl

Voor maar 55,- per persoon per week!
Bestel via 020 772 3118 of
bestellen@voedingspakketten.nlmailto:bestellen@voedingspakketten.nl?subject=Voedselpakket%20bestellenshapeimage_17_link_0