BESTELLENBestellen.html
CONTACT

Voedings

Pakketten

Voedzaam

Lekker

www.voedingspakkettten.nl

Contact

Voedingspakketten is een service van Smart Kitten. Smart Kitten heeft meerdere diensten en werkt nauw samen met Stichting Goede Raad.


Nadat er kritiek was over de voedselbank en de ongezonde producten in voedselpakketten kreeg Lauren Haenen, de eigenaresse van Smart Kitten het idee om een voedzaam en voordelig voedselpakket samen te stellen.


Voor meer informatie: www.smartkitten.com.


Volg ons!

Volg ons via de nieuwsbrief, Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom de  voedingspakketten!


Klantenservice

Vragen, tips of opmerkingen? Stuur een berichtje aan onze klantenservcie via: klantenservice@voedingspakketten.nl.


Pers

Krantenartikel Crisispakketten Metro Nieuws
Internetartikel Week eten voor slechts 20,- euro door Metronieuws.nl


Artikel Budgetpakket VIVAUitzending Radio 2 Hight Tea met Kasper KooijUitzending Radio Noord-Holland met Arjan Burggraaf (11.00 uur, scroll door naar minuut 48)


Met dank aan:

Franca Zijlstra, Marja Meijer, Marlies Dinjens, Femmy Weijs en productfotografie door Martijn Senders.


Bekijk ook andere concepten van Smart Kitten: www.relatie-problemen.nl www.welkominlandsmeer.nl www.verslavendemiddelen.nl www.katemiddleton.nl www.laurenonline.nl www.huurklusjesman.nl

Voedingspakketten.nl

HOME
PAKKETTEN
BESTELLEN
CONTACTVoedingspakketten_4.htmlPakketten.htmlBestellen.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2shapeimage_8_link_3
Algemene voorwaarden

Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...Algemene_voorwaarden.htmlshapeimage_12_link_0

Bestel via 020 772 3118 of

bestellen@voedingspakketten.nl

Crisispakketten


Lees hier het artikel Crisispakketten met Lauren Haenen over het voedselpakket van 20 euro in Metronieuws van 1 juni 2012. Lees het artikel!

HOMEVoedingspakketten.html
PAKKETTENPakketten.html