Budgetpakket Inhoud
In dit pakket zitten budgetproducten voor ontbijt, lunch en diner voor 7 dagen voor 1 persoon. De producten bestaan voornamelijk uit producten van huismerken en acties.

Ontbijt
Voor het ontbijt worden soms 1, maar meestal 2 keuzes geleverd. Denk bijvoorbeeld aan beschuit met hagelslag en Brinta met melk. Een andere week kan dit knäckebröd met smeerkaas en ontbijtkoek met boter zijn. De producten wisselen iedere week, zodat je gevarieerd blijft eten. Door de twee keuzes zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt. Bij het ontbijt zit standaard genoeg thee voor een hele week.

Lunch
Voor de lunch geldt hetzelfde als voor het ontbijt. Er worden soms 1, maar meestal 2 keuzes geleverd. Sommige producten kunnen ook geruild worden met het ontbijt en andersom. 

Tussendoor
In sommige budgetpakketten zitten snacks, frisdrank en tussendoortjes. Dat ligt aan de acties van die week. Maar er zit standaard fruit voor elke dag in het pakket verwerkt.

Diner
Het budgetpakket gaat voor de voordeligste mogelijkheden om de week door te komen. Een dag per week wordt er een maaltijdsoep gegeten. Ook is het mogelijk om van bepaalde maaltijden twee avonden te eten. Het diner bestaat uit pasta’s, rijst- en aardappelgerechten. De meeste dagen zal er ook vlees of vis in het gerecht zitten, maar er wordt ook gebruik gemaakt van vegetarische gerechten met extra groenten of vleesvervangers.

Levering
Bekijk hier de mogelijkheden voor het leveren van het pakket.

Let op!
We gaan er vanuit dat je zelf over een gasfornuis, keukengerei, water en specerijen beschikt.

Bestellen.htmlBestellen.htmlBestellen.htmlBestellen.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2
BESTELLENBestellen.html
CONTACTContact.html

Voedings

Pakketten

Bestel nu!Bestellen.html
Abonnement?Bestellen.html

www.voedingspakkettten.nl

Over Voedingspakketten.nl


Voedingspakketten.nl zorgt ervoor dat je met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Meer...

Algemene voorwaarden


Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...

Crisispakketten


Lees hier het artikel Crisispakketten met Lauren Haenen over het voedselpakket van 20 euro in Metronieuws van 1 juni 2012. Lees het artikel!


Bevat:

Zorgvuldig samengestelde producten van huismerken en recepten om deze te bereiden voor het ontbijt, lunch en diner.


Voor:

1 persoon voor 1 week.

Bestellen!mailto:bestellen@voedingspakketten.nl?subject=Basispakket%20bestellen,%20laat%20uw%20naam%20en%20contactgegevens%20achter%20en%20wij%20mailen%20u%20terug.

Voor slechts 35,-!


Bestel nu via

bestellen@voedingspakketten.nl

HOMEVoedingspakketten.html
PAKKETTENPakketten.html

Kies uw pakket en bestel via

bestellen@voedingspakketten.nl

Voedingspakketten.nl

HOME
PAKKETTEN
BESTELLEN
CONTACTVoedingspakketten_4.htmlPakketten.htmlBestellen.htmlContact.htmlshapeimage_18_link_0shapeimage_18_link_1shapeimage_18_link_2shapeimage_18_link_3