BESTELLEN
CONTACTContact.html

Voedings

Pakketten

Voordelig

Gezond

www.voedingspakkettten.nl

Bestel een voedingspakket!


Bestel een voedingspakket via bestellen@voedingspakketten.nl.


De pakketten zijn geschikt voor 1 persoon per week. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere pakketten te bestellen.


Zet in de e-mail je adres en hoeveel pakketten je wil bestellen en wij zullen je vervolgens informatie toesturen over de betaling van het pakket. Het bedrag moet uiterlijk 2 dagen voor de levering op de rekening staan, anders verschuift de bestelling door naar de volgende leverdag. Er is ook de mogelijkheid om contact te betalen als je het pakket komt afhalen.


Verzendkosten

Er zijn drie mogelijkheden voor het leveren van de pakketten:


  1. 1)De pakketten zijn na de bestelling op maandag en vrijdag vanaf 14.00 uur af te halen in Den Ilp, vlakbij Amsterdam.

  2. 2)Het pakket wordt verstuurd voor slechts 4,- via Kiala, een netwerk van aanlever- en afhaalpunten (tankstations, supermarkten, krantenwinkels, etc.) die zeer ruime openingstijden hebben, ook tijdens het weekend en zonder lange wachtrijen. De pakketten worden iedere maandag en vrijdag verstuurd. Voor meer info zie www.kiala.nl.

  3. 3)De pakketten worden aan huis bezorgd via Post.nl voor 6,95. De pakketten worden iedere maandag en vrijdag verstuurd.


Abonnement op het voedingspakket van jouw keuze

Bevalt het pakket en wil je onze pakketten vaker ontvangen? Het is mogelijk om een abonnement te nemen op onze pakketten. Je kunt ze wekelijks, om de twee weken of maandelijks bestellen.


Neem in dat geval op met: abonnement op voedingspakket.


Service

Voedingspakketten is een service van Smart Kitten. Smart Kitten heeft meerdere diensten en werkt nauw samen met Stichting Goede Raad.


Nadat er kritiek was over de voedselbank en de ongezonde producten in voedselpakketten kreeg Smart Kitten het idee om voedzame en voordelige voedselpakketten samen te stellen voor diverse doelgroepen onder de naam Voedingspakketten.nl.


Als je een pakket koopt ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.


Voor meer informatie: www.smartkitten.com.

Over Voedingspakketten.nl


Voedingspakketten.nl zorgt ervoor dat je met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Meer...

Algemene voorwaarden


Alle aanbiedingen en acties van Voedingspakketten.nl zijn vrijblijvend tenzij nadrukkelijk uit de aanbieding en/of actie het tegendeel blijkt. Meer...

Crisispakketten


Lees hier het artikel Crisispakketten over onze voedingspakketten in Metronieuws van 1 juni 2012. Lees het artikel!

HOMEVoedingspakketten.html
PAKKETTENPakketten.html

Kies uw pakket en bestel via

bestellen@voedingspakketten.nl

Voedingspakketten.nl

HOME
PAKKETTEN
BESTELLEN
CONTACTVoedingspakketten_4.htmlPakketten.htmlContact.htmlshapeimage_13_link_0shapeimage_13_link_1shapeimage_13_link_2shapeimage_13_link_3